Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Wiem że masz descendent w Strzelcu i to czuć, w rozmowie, wyczuwam cechy Strzelca: rozwijałaś mój światopogląd, poszerzałaś moje horyzonty myślowe, gdy tłumaczyłaś mi różne zagadnienia astrologiczne. Pozdrawiam Ewa.
A wiecie moje Panie miłe, co ja zaobserwowałam u wielu osób, które mają oś Asc-Dsc Bliźnięta-Strzelec, może nie jest to reguła i na pewno na to wpływają również inne czynniki, a mianowicie, że osoby te mają za sobą często jakiś nieudany związek, często były to osoby po rozwodach.
I że są to osoby bardzo komunikatywne, takie urokliwe, z którymi miło jest przebywać, promieniujące sobą
pozdrawiam
Basia
basik napisał:
A wiecie moje Panie miłe, co ja zaobserwowałam u wielu osób, które mają oś Asc-Dsc Bliźnięta-Strzelec, może nie jest to reguła i na pewno na to wpływają również inne czynniki, a mianowicie, że osoby te mają za sobą często jakiś nieudany związek, często były to osoby po rozwodach.
I że są to osoby bardzo komunikatywne, takie urokliwe, z którymi miło jest przebywać, promieniujące sobą
pozdrawiam
Basia
Witaj Barbaro
Tak, koniecznie trzeba przeanalizowac inne elementy jak wladca descendentu jak jest aspektowany, planety w domu 7 (i jak sa aspektowane), takze aspekty do Wenus i jej polozenie, oraz aspekty do Ksiezyca i jego polozenia, bo reakcje emocjonalne (Ksiezyc) nam zawsze towarzysza. Bo co z tego jesli dom 7, Wenus bedzie harmonijny, a osoba bedzie miala klopoty z emocjami, wowczas ta bariera emocjonalna utrudnia tworzenie harmonijnych zwiazkow. I sama oś ascendent (Bliznieta), descendent (Strzelec) jeszcze o niczym nie swiadczy. Ascendent w Bliznietach to osoba czyli "ja", powloka osobista tej osoby, to jak sie prezentuje ta osoba - i prezentuje sie w bliznaczy sposob, jest oczytana, komunikatywna, itd. Z kolei descendent to jak ta oosba wchodzi w relacje z innymi - w Strzelcu - stara sie w tych relacjach byc mila, wyrozumiala, otwarta, lubi poszerzac horyzonty myslowe innych. Planety w domu 7, beda to nieco zmieniac, a takze Jowisz jak jest aspektowany, trzeba sprawdziac (wladca descendentu).
Serdecznie pozdrawiam.
Barbara Stanislawska.
Na tej stronie są przetwarzane dane osobowe osób ją odwiedzających - na zasadach określonych w Polityce prywatności.
Jeżeli nie wyrażacie Państwo na to zgody, prosimy o wyłączenie cookies w przeglądarce lub opuszczenie serwisu. Więcej informacji na temat plików cookies w dokumencie.