BarbaraS napisał:
Aby nikomu nie przyszlo do glowy, ze za pomoca astrologii
mozna wytypowac szczesliwy liczby - w puli wygranej
Nawet wróżbita nie posiada takich umiejętności. Ewa.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
BarbaraS napisał:
Aby nikomu nie przyszlo do glowy, ze za pomoca astrologii
mozna wytypowac szczesliwy liczby - w puli wygranej
Nawet wróżbita nie posiada takich umiejętności. Ewa.
Witam
według tych wytycznych, które napisałaś Basiu, mój Mąż ma chyba całkiem niezły potencjał w swoim kosmogramie
U niego:
- władca domu drugiego (Panna) - Merkury jest co prawda w domu 7, ale Jowisz, który siedzi w domu 5 robi do niego sekstyl oraz do całego stellum, które się tam znajduje (czyli Słońca i Księzyca)
- władca domu 8 (Ryby) - Neptun jest w koniunkcji z Jowiszem w 5 domu
- władcą domu 5 jest Jowisz (domy wg. Porfiriusza)
Być może blokujące może być to, że ten Jowisz i Neptun, które siedzą w 5 domu są w znaku Koziorożca...
Dziękuję Basiu za odpowiedź!
Tak, godzina jest pewnaFaktycznie ten Neptun w 5 domu może dawać iluzje w tych sprawach. Jednakże mój mąż nigdy jakoś szczególnie o pieniądze nie zabiegał, tzn nie są one najważniejsze w jego życiu, na pewno nie jest materialistą. Jest człowiekiem pomysłowym, kreatywnym, co też może dawać ten Neptun, ale nie zapędza się za daleko w swoich marzeniach. A pracuje jako informatyk, czego nie mogę się za bardzo doszukać w jego horoskopie, tzn predyspozycji do tego zawodu.
Faktycznie ma obecnie trygon Jowisza z 9 domu Byka, chyba muszę powiedzieć żeby zagrał w totka
Ale tak poważnie, to sam zawsze dochodził do wszystkiego, własną ciężką pracą, choć trzeba przyznać szczęścia też trochę ma
Pozdrawiam serdecznie
Justyna
Na tej stronie są przetwarzane dane osobowe osób ją odwiedzających - na zasadach określonych w Polityce prywatności.
Jeżeli nie wyrażacie Państwo na to zgody, prosimy o wyłączenie cookies w przeglądarce lub opuszczenie serwisu. Więcej informacji na temat plików cookies w dokumencie.