Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Rzeczywiście, mogę to potwierdzić
W zeszłym roku miałam właśnie Wenus na Ascendencie i bardzo poprawił się stan mojej cery. Poszłam nareszcie do dobrego dermatologa (a byłam już u wielu, jak i u kosmetyczek, z czego nikt nie był w stanie mi pomóc wcześniej), chociaż obawiałam się bardzo, że to i tak nic nie da, a cera moja była przedtem w fatalnym stanie i najchętniej bym z domu nie wychodziła i się ludziom nie pokazywała
A tu, po dłuższym czasie, co prawda, ale jednak cera naprawdę diametralnie się odmieniła
A to mój solariusz na tamten rok:
Natomiast przez ten rok cera znów się troszkę pogorszyła (w tym roku Asc. solariusza mam w Lwie), ale nadal nie jest źle, bo Wenus robi mi trygon do Asc.
W przyszłorocznym solariuszu będę mieć Asc. w Wadze, aczkolwiek modyfikować go będzie znacząco Satrun, który będzie znajdował się na Asc., a Wenus również będzie mi robić zerowy trygon do Asc. zatem zapowiada się nieźle
A to mój solariusz na rok następny:
Pozdrawiam ciepło i świątecznie
Justyna
Na tej stronie są przetwarzane dane osobowe osób ją odwiedzających - na zasadach określonych w Polityce prywatności.
Jeżeli nie wyrażacie Państwo na to zgody, prosimy o wyłączenie cookies w przeglądarce lub opuszczenie serwisu. Więcej informacji na temat plików cookies w dokumencie.