Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
witam serdecznie
Chcialam zapytac jak to sie ma z tym uranem ? a dokladnie kwadratura Wenus-Uran (jego Uran, moj Wenus[????
czy moze mnie ktos naprowadzic na odpowiednie tory... to tzn na podpowiedz , sam sie ineresuje i duzo czytam,ale chce wprost zapytac czy to ma sens i czy warto inwestowac w ten zwiazek?
Mamy bardzo dobrą synastrię, mocno seksualną (opozycje: Mars-Wenus, Jowisz-Pluton), z pięknymi trygonami jego Jowisza do mojego Księżyca, Jowisza i Wenus i wieloma harmonijnymi aspektami Saturna (m.in. podwójny nelson trygonów do Ascendentu). Oboje też podchodzimy do związków poważnie i z dużą ostrożności: ja mam Saturna w partnerskim VII domu, on w kwadraturze do Wenus (co w sumie na jedno wychodzi) - i chociaż jego seksualnością rządzi nietrwały Wodnik (Księżyc i Mars) oraz niesforny Baran (Wenus), to z taką synastrią związek ma duże szanse na przetrwanie.
Co istotne, on gdy mnie poznał przechodził opozycję Saturna do Słońca, która czasem przynosi związki z ludźmi typu Saturnicznego, w jakiś sposób nas blokujące. Obecny tranzyt Urana przez Dsc. ma za zadanie zburzyć to, co utrwalił Saturn, czy ma sie liczyć się z tym, że związek się rozleci.??
Bardzo prosze o podpowiedz
pozdrawiam
Na tej stronie są przetwarzane dane osobowe osób ją odwiedzających - na zasadach określonych w Polityce prywatności.
Jeżeli nie wyrażacie Państwo na to zgody, prosimy o wyłączenie cookies w przeglądarce lub opuszczenie serwisu. Więcej informacji na temat plików cookies w dokumencie.